za 18.05.13

11:00

Mag ik u boeken?

Reis in Vrijstaat O. mee door de bibliotheek van andere lezers tijdens ‘Mag ik u boeken’. Inspireer anderen of raak geïnspireerd. Maak kennis met andermans boekenkast en wissel leeservaringen uit. Tijdens korte, intieme gesprekjes kom je op een verfrissende manier in contact met andere boekenwurmen. Wie leest wat? En waarom? Na afloop kom je thuis met nieuwe ideeën, leestips en inzichten.

Het idee is simpel: naar aanleiding van een boek dat je die dag zelf meebrengt, ga je in Vrijstaat O. in gesprek met andere literatuurliefhebbers. Het boek dat je toevallig net aan het lezen bent, je favoriete pendelboek, de roman die je al het vaakst cadeau deed, die ene dichtbundel vol aantekeningen, je favoriete jeugdboek, dat ene verhaal dat je kunt dromen of het tweede boek van links op je boekenplank …

Reserveer je plaats via de website van deBuren, en vergeet niet te vermelden aan onze conductrice Katrijn Van Bouwel welk boek je meeneemt! Vermeld dit bij je inschrijving onder het  het luikje ‘Bedrijf/organisatie’.
Martin Heylen (journalist en tv-maker) is onze gastheer en vertelt zelf over zijn eigen boekengeheimen.

Klaar voor een borrel, een babbel en een boek?

Gasten van deBuren: Katrijn Van Bouwel from deBuren on Vimeo.