ma 16.02.15

14:00

Muziekkamers

Familievoorstellingen om 14u en 16u (in CC De Grote Post) – voor iedereen vanaf 5 jaar

Muzikale ontdekkingstocht in CC De Grote Post voor kinderen en families. Een labyrinth met muzikale verrassingen achter elke deur.


FIRST DATE
Benjamin Vandewalle en Fulco Ottervanger
De centrale gast van STORM!, Fulco Ottervanger, gaat op ‘First Date’ met danser Benjamin Vandewalle. Ze spelen een spannend spel met elkaar en het jonge publiek, waarbij ze zich door improvisatie laten leiden.

VLIEGENCONCERT
Aarich Jespers
Concert voor strijkkwintet met een levende partituur. Elke muzikant krijgt een glazen bakje waarin een vlieg zich voortbeweegt. De lijnen op het bakje zijn de notenbalken, de verschillende grafische tekens geven de textuur en dynamiek aan.

BERIO BUTTONS
Revue Blanche
In deze interactieve Berio-voorstelling word je tegelijkertijd luisteraar, muzikant én componist. Laat je dirigeren en de hele muziekgeschiedenis komt Berio-gewijs onder je vingers tot leven.

STRIPSODY
Revue Blanche
Je ziet een grote grafische partituur, een strip op de grens tussen muziek en beeld. Een flexibele stem verklankt dieren, objecten, acties, personages,… En dit naast korte instrumentale muziekfragmenten, voornamelijk van Luciano Berio. Kom op een theatrale en ongewone manier luisteren en kijken naar muziek en klank.