Private Tag

Van 18 september tot 13 november

Een circuit dat lijnen en sporen, zeg maar ‘tags’, uitzet. Dat was de uitdaging voor onze nieuwe expo in Raversyde. Private Tag is een verrassend vervolg op de succesvolle expo Private Shelter (2014). Een vijftiental hedendaagse kunstenaars nodigen de bezoeker uit om nieuw werk dat ze ter plaatse maakten, te ontdekken. Langsheen paden, kruispunten, bunkers, en via de vele tunnels van dit domein, laten ze hun artistieke signatuur achter. De ‘hand van de kunstenaar’ wordt er zichtbaar in opvallende installaties, sculpturen en video’s in combinatie met historische trench art. Met daarenboven twee co-creaties: een weef- en vlechtproject samen van en met kunstenaar Shane Waltener én een een expo (in transformatie) in de expo van het collectief Performing Objects. Met Private Tag is tactiele kunst terug van nooit weggeweest.

Met werken van Mira Albrecht, Nicolas Floc’h, Dolores Bouckaert, Fransje Killaars, Patrick Van Caeckenbergh, Heidi Voet, Katrien Vermeire, Maria Degrève, Sarah Vanagt, Bart Lodewijks, Gorod Ustinov, Shane Waltener, Performing Objects, Nick Steur,…

Openingsuren:
– schoolvakanties, weekends, feestdagen: 10.30 – 18u
– weekdagen: 10.30-17u
Laatste bezoek voor alle musea één uur voor sluitingstijd

Tickets ter plaatse: Atlantikwall Raversyde, Nieuwpoortsesteenweg 636 – 8400 Oostende
– ticket Atlantikwall = ticket Private Tag
€ 8 (reductie: € 6)
- kinderen t.e.m. 12 jaar in familieverband: gratis

Dit evenement maakt deel uit van GoneWest, de culturele herdenking van WO I door de Provincie West-Vlaanderen. Meer info op www.gonewest.be.

GoneWest_logo_klein gebruik_x