Variations #5 Blackpowder

MEDEPLICHTIGEN GEZOCHT
voor een aanslag zonder gevolgen
dinsdag 11 november (14u tot 19u)

Performancekunstenaar Pieter Van den Bosch gebruikt de vier natuurelementen als grondstof voor zijn werk. Zijn constructies lijken gevaarlijk, zijn visueel adembenemend, en zoals een echte performance bestaan ze enkel in het hier en nu.

Voor Variation#5/BLACKPOWDER zoekt Pieter Van den Bosch 100 deelnemers/medeplichtigen voor een vurige ‘aanslag zonder gevolgen’. Samen met 99 anderen kom je, in de duinen van Domein Raversyde, zo dicht mogelijk bij de ervaring van een aanvalssituatie, maar dan zonder de daarmee gepaarde gevaren. En dit keer ben je geen toeschouwer, maar deelnemer. Je bent dus gewaarschuwd!
Voor deze performance dien je van 14u tot 19u beschikbaar te zijn en actief deel te nemen aan het verloop van de performance.

Interesse om deel te nemen? Meer info via blackpowder.raversyde@gmail.com

Aanslagen zonder gevolgen is een reeks van 5 publiek toegankelijke vuurconstructies, variaties op verschillende locaties uitgevoerd. In samenwerking met Vrijstaat O. en Provinciedomein Raversyde strijkt hij met zijn ploeg voor 10 dagen neer in Oostende voor de vijfde, laatste unieke variatie. Voor meer informatie zie http://aanslagenzondergevolgen.tumblr.com.

Private sessions by Raversyde

We presenteren met Private Shelter een nieuwe in situ tentoonstelling met sculpturen, installaties, schilderkunst, video, mixed media, sound art en fotografie in een reeks van bunkers. Daarnaast bezetten muzikanten, schrijvers, performers en wetenschappers op verschillende momenten de site. Dit programma bundelen we onder de noemer ‘Private Sessions’ en omvat concerten, een vertelwandeling, soloperformance, vuuractie en een wetenschapscafé.