vr 22.11.13

09:30

ZOUT DAG 2:
THAT’S HOW THEY DO IT THEMSELVES

Klik hier voor programma vrijdag 22.11

Hier vind je enkele sfeerbeelden van de dag.

Onder impuls van een aantal kunstenaars organiseert Vrijstaat O. in Oostende met verschillende organisaties en steunpunten van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 november ZOUT: een Do It Yourself-driedaagse voor jonge makers en kunstenaars, met een grote klemtoon op het zelf-organiseren.
Twee dagen lang worden thema’s aangekaart waar kunstenaars vandaag van wakker liggen. Waar ontmoet ik mijn generatiegenoten en hoe breng ik een interactie op gang? Hoe kom ik aan artistieke en zakelijke feedback voorbij de veilige muren van een opleiding, maar los van de instituten? Wat is mijn positie in de maatschappij? En vooral: hoe organiseer ik mezelf?

Jonge kunstenaars en mediatoren, kunstcritici, progammatoren, curatoren en dramaturgen nemen CC De Grote Post en Mu.ZEE in. Ze zoeken tijdens dieptegesprekken, speeddates, keynotes, mentorgesprekken en een Pecha Kucha naar alternatieven voor hedendaagse problemen.
Overgoten met hier en daar artistieke interventies en voorstellingen die een snaar raken.
De derde dag stellen we de deuren van CC De Grote Post en Mu.ZEE open voor het grote publiek, met enkele voorstellingen en een echte POP-UP-tentoonstelling.

Inschrijven kan via deze link
Voor mentorgesprekken / consultaties kan je enkel ter plaatse inschrijven.
(Beperkt aantal plaatsen!)